BLOG

Steun onze movement en ontvang mijn boek!

5 MAART 2018 - Eind september komt mijn kinderboek 'Doris Dorpsuil' uit! Een boek dat kinderen en volwassenen helpt om te gaan met levens­veranderende situaties, zoals een eerste schooldag, scheiding, de dood en de geboorte van een broertje of zusje.

Het uitbrengen is mogelijk door een prijs die ik won via de Groningse Ondernemers Challenge. Een sociale prijs! Als tegen­prestatie gaan we 150 boeken geven aan de stad. Ze komen op plekken te liggen waar veel kinderen komen. Te denken valt aan scholen, CJG's, kinderopvang, maar ook bij huisartsen en ziekenhuizen. Ik ben enorm dankbaar dat we op deze manier een hele grote groep mensen kunnen laten kennismaken met de Doris-methode!

Nu houdt mijn droom natuurlijk niet op bij 150 boeken. Ik wil een movement creëren die gevoels­verwerking bij kinderen op de kaart zet. Als je me wil helpen kan dat! Je kunt het boek nu al bestellen of de movement steunen door één van mijn andere tegen­prestaties te kiezen via deze link.

Help je me mee?
Liefs, Bo

 Naar de voorpagina